Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Πρωτάθλημα Παίδων Γ! κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ.



       Στην επόμενη φάση (Β! Φάση) του Πρωταθλήματος Γ! κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ, προκρίθηκε η ομάδα των παίδων μας και κληρώθηκε να συμμετάσχει στον 1ο όμιλο μαζί με τις ομάδες παίδων
του ΑΕΤΟΥ ΚΑΛΙΘΕΑΣ και του ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

       Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο προπονητικό team για την πρόκρισή τους αυτή και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πρόκριση και στην επόμενη φάση.

      Καλούμε όλους τους φίλους του Συλλόγου μας να παρευρεθούν στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν για να απολαύσουν και να ενισχύσουν τα παιδιά μας. Το πρόγραμμα αγώνων είναι το παρακάτω.